Telefon:
+383 43 758 781

Lokacioni:
​Pejë, Kosovë.

Email:
​info@prestige-ks.com

Na Kontaktoni

Nëse dëshironi të diskutoni për ndonjë projekt tuajin ose ju duhet ndihma jonë, na thirrni apo shkruani mesazh në formën e mëposhtme dhe ne do të ju kontaktojmë sa më shpejtë që të jetë e mundur.

Telefon

+383 43 758 781

Lokacioni

Pejë, Kosovë

Email

info@prestige-ks.com

Na lini një mesazh

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Emri dhe mbiemri