Telefon:
+383 43 758 781

Lokacioni:
​Pejë, Kosovë.

Email:
​info@prestige-ks.com

Filloj Shitja në Bllokun Dardania

Prestige Construction ka filluar ndërtimet dhe shitjet në Kompleksin Dardania, duke ofruar hapësira banuese dhe afariste të realizuara me përkushtim dhe pasion. Ne sigurojmë jetë të rehatshme dhe hapësira komode të një standardi ndërkombëtar.

Pse të zgjedhni Bllokun Dardania

Në Bllokun Dardania, mundësitë për të përmirësuar nivelin e jetesës janë të pafundme dhe nuk janë vetëm dëshira, por realiteti i shndërruar në apartamentin e ëndrrave tuaja!

Ndërtim cilësorë

Blloku Dardania po ndërtohet me standarde të larta dhe moderne të ndërtimit nga Prestige Construction.

Lokacion i përsosur

Blloku Dardania gjendet në afërsi të shkollave, dyqaneve, restoranteve dhe objekteve të rëndësishme, ofron një zgjidhje të përsosur për stil jetese dinamike.

Siguri 24/7

Niveli i sigurisë në kompleksin është i lartë, duke përfshirë aspektet fizike si dhe monitorimi me kamera 24/7.

Oferta të volitshme

Ofertat tona janë të volitshme dhe të arsyeshme komfor tregut.

Disa pamje nga Blloku Dardania

Rreth Prestige Construction

Me një reputacion të ndërtuar në cilësi dhe profesionalizëm, Prestige Construction ka qëllimin për të krijuar hapësira banuese dhe afariste të larta për të përmirësuar cilësinë e jetës së klientëve. Ne angazhohemi për të përsosur çdo detaj dhe për të ofruar një standard të lartë të ndërtimit në përputhje me standardet ndërkombëtare.

Blloku Dardania, një ndërtesë e re banimi, është krijuar me përkushtim të veçantë ndaj detajeve. Ky kompleks prezanton standarde të larta të ndërtimit dhe materialeve të përdorura, duke garantuar cilësi të shkëlqyeshme në çdo aspekt. Punimi i kujdesshëm dhe vëmendja ndaj çdo elementi sigurojnë hapësira elegante dhe komode për banorët e tij.

0
Objekte
0
m2
0
Apartamente
0
Vend Parkime

ZGJIDH APARTAMENTIN TËND

Me planifikim të hollësishëm deri në detaje, apartamentet ofrohen si zgjedhja e përsosur për të realizuar vendbanimin tuaj ideal.